Energirigtig renovering af hus efter dine ønsker

Har du brug for hjælp til renovering af hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hansens Byggefirma har vi nemlig mange års erfaring med mindre renoveringer og totalrenovering af hus med fokus på en energirigtig løsning. 

Vi har blandt andet hjulpet mange kunder i Søborg, Gentofte og Kongens Lyngby samt i resten af København og Nordsjælland. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, når du skal have renoveret dit hus. Sammen finder vi frem til, hvad den optimale løsning er for dig. 

Vi tager naturligvis altid højde for behov og budget. Du kan derfor trygt overlade din renovering af hus til os. Vores erfaring fra branchen gør os yderst kompetente til opgaven.

Alle former for energirigtig husrenovering og ombygning

Vi kan være behjælpelige med alle former for renovering af hus. Det gælder også opgaver, der ikke kun involverer en murer.

Du har mulighed for at få udført din byggeopgave i en hovedentreprise, hvor vi står for hele projektet. På den måde slipper du for at skulle have kontakt med flere håndværkere og det besværlige koordineringsarbejde.

Vi kan tage os af hele projektet fra start til slut i forbindelse med renovering af hus. Dette ansvar tager vi på os, uanset omfanget af renoveringen.

Vi sørger for, at du får et flot og holdbart resultat, som du bliver glad for.

Vi er eksperter inden for energirigtig renovering, og vi lægger i vores arbejde stor vægt på, at boligen er velisoleret. Det er selvfølgelig også noget. vi kigger på i forbindelse med din boligrenovering.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger af, hvor omfattende opgaven er. En mindre renovering vil selvfølgelig være billigere end en totalrenovering af hele huset.

Vi tilbyder dog altid konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Du skal blot ringe til os på telefon 42 37 81 70 eller skrive til vores e-mail kontakt@hansensbyggefirma.dk

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

​Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg med på Facebook

Følg med på Facebook og bliv inspireret til dit næste projekt, eller tag et kig i galleriet nedenfor.

Adresse

​Hansens Byggefirma ApS

Bryggerivej 4, 4913 Horslunde

Kører i hele København og Nordsjælland.

​kontaktinfo

E-mail: kontakt@hansensbyggefirma.dk

​Facebook: Hansens Byggefirma

ring til os allerede nu

​42 37 81 70