Facaderens udført af professionelt firma

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte Hansens Byggefirma ApS for at få udført professionel facaderens. Vi har stor erfaring på området, og derfor kan vi løse mange forskellige opgaver. Vores kunder kommer primært fra Søborg, Gentofte og Kongens Lyngby, men vi står også klar til at servicere kunder uden for disse områder.

Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring inden for facaderensning. Vi er med andre ord eksperter på området, og derfor kan du trygt lade os stå for pudsning af facade hos dig.

For private kunder kan en flot og velholdt facade være med til at øge husets værdi. Hos erhvervskunder er facaden med til at danne kundernes førstehåndsindtryk, hvorfor det godt kan betale sig at holde facaden pæn.

Vi har brede kompetencer inden for facadepuds

Der findes mange forskellige løsninger inden for facadepuds og -rens. Derfor kan vi altid finde en løsning, som imødekommer dine ønsker og behov på den bedst mulige måde. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter, når vi udfører facaderens af mursten, da det sikrer det bedst mulige resultat.​

Vi deler gerne ud af vores store viden og hjælper dig med professionel rådgivning inden for facaderens og facadepuds. Så kan du finde den løsning, der passer bedst til dine behov.

Vi går desuden meget op i at sørge for optimal energirenovering, når vi renoverer eksempelvis facader. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at din bygning er ordentligt isoleret. Derudover udfører vi også isolering af vinduer og tag samt andre former for energirenovering. Vi står også gerne for hovedentreprisen, hvis du ønsker det.

Kontakt os for flere oplysninger om facaderens

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for facadepuds, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for flere oplysninger. Vi står klar til at finde en professionel løsning til en god pris.

Du kan kontakte os på telefon 42 37 81 70 eller på kontakt@hansensbyggefirma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

​Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg med på Facebook

Følg med på Facebook og bliv inspireret til dit næste projekt, eller tag et kig i galleriet nedenfor.

Adresse

​Hansens Byggefirma ApS

Bryggerivej 4, 4913 Horslunde

Kører i hele København og Nordsjælland.

​kontaktinfo

E-mail: kontakt@hansensbyggefirma.dk

​Facebook: Hansens Byggefirma

ring til os allerede nu

​42 37 81 70