Specialister i facaderenovering og facadeisolering

Trænger din facade til en renovering, pudsning eller isolering? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Hansens Byggefirma har vi mange års erfaring, og vi kan derfor klare enhver opgave inden for facaderenovering. Vi kører blandt andet ud til kunder i områderne omkring Søborg, Gentofte og Kongens Lyngby, men vi udfører også gerne facadeisolering og facadepuds i resten af Nordsjælland og København.

Med en stor familiær historie inden for håndværk og en stor viden inden for faget kan vi altid udføre et professionelt stykke arbejde. Vi har mere end 13 års erfaring inden for facadeløsninger, og vi tør derfor godt at kalde os specialister inden for området.

Øg bygningens værdi og giv et godt førstehåndsindtryk med en flot facade

Vi tilbyder facaderenovering og facadeisolering hos både private kunder og erhvervskunder. 

For private kunder kan en flot og velholdt facade være med til at øge husets værdi. Hos erhvervskunder er facaden med til at danne kundernes førstehåndsindtryk, hvorfor det godt kan betale sig at holde facaden pæn.

Vi står altid klar med professionel hjælp, så du skal ikke tøve med at tage fat i os for at bestille facadeisolering eller anden form for facaderenovering.

Renovering af facade kan blandt andet bestå af:

Vi er eksperter i energirenovering

Vi går meget op i at sørge for optimal energirenovering, når vi renoverer eksempelvis facader, og derfor sørger vi selvfølgelig også for, at din bygning er ordentligt isoleret i forbindelse med en facadeisolering.

Derudover udfører vi også isolering af vinduer og tag samt andre former for energirenovering. Vi står også gerne for hovedentreprisen, hvis du ønsker dette.

Vi anvender kun kvalitetsprodukter

Der findes mange forskellige løsninger inden facaderenovering og -pudsning

Vi deler gerne ud af vores store viden og hjælper dig med professionel rådgivning. Så kan du finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi anvender kun de bedste materialer for at sikre et optimalt resultat, herunder:

  • Sto
  • Mapei
  • Skalflex
  • Weber
  • Baumit.


Hvad koster facaderenovering?

Prisen på facaderenovering varierer meget alt efter opgavens omfang og antallet af kvadratmeter. Derudover er det også væsentligt for den endelig pris, om vi i samme forbindelse skal foretage en facadeisolering. 

Vi kan ikke give en konkret pris uden at kende opgavens størrelse, men vi prøver dog altid så vidt muligt at finde en pris, der passer til dig og dit budget. Du er altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. 


Kontakt os og hør mere om facadeisolering og andet facadearbejde

Har du nogle spørgsmål omkring facadeisolering, facaderenovering eller andet facadearbejde, eller ønsker du at høre mere om vores priser, muligheder, materialer, tidsestimater eller noget helt andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 37 81 70 eller e-mail kontakt@hansensbyggefirma.dk.


Vi besvarer dine spørgsmål og kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave, hvis du ønsker det.
Vi ser frem til at høre fra dig!

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

​Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg med på Facebook

Følg med på Facebook og bliv inspireret til dit næste projekt, eller tag et kig i galleriet nedenfor.

Adresse

​Hansens Byggefirma ApS

Bryggerivej 4, 4913 Horslunde

Kører i hele København og Nordsjælland.

​kontaktinfo

E-mail: kontakt@hansensbyggefirma.dk

​Facebook: Hansens Byggefirma

ring til os allerede nu

​42 37 81 70